Thursday, October 14, 2010

The craziest thing I've done (so far!)

I know my sisters won't believe me if I tell them that I...
ride a roller coaster!



Hahahah, Intan and Syud punya angkara..
sori korang.. ak still gelak sorang-sorang kalo teringat~
bukan main confident time nak naik..
sebab dari bawah nampak cam rendah jer..
ala~ni macam yang budak-budak punya jer.. (ceh, tu la riak lagi..)
time kat atas tu..barula ak menyesal,
kenapala ak naik benda ni???!! waaa..nak turun!!!
nak2 sifat fizikal Faiqah yang 'kecik' dan 'ringan' ni..
ak bimbang tul kalo ak terbang keluar dari seat dia..
nanti lepas Dinosaur southsea, ak plak yang masuk berita..huhu

Apa perasaan Faiqah, first time naik Roller Coaster?
perasaan memang macam nak mati~ tapi best gak ler..

Wah, yeke? nanti kalau ada peluang nak naik lagi tak?
Hell NO!




kawan2..korang patut try jugak..hehehe



Ikutkan hati, ak nak naik benda ni jer.. tapi.. x cool la..



bestnya!

















next time, kitaorang nak naik benda ni pulak!




paling best sebab tempat ni dekat dengan Guildhall..
hari-hari boleh pergi!
yay!



3 comments:

CaraLov3 said...

waaa
i always wanted to go to this kind of place
mmsti gillew bez
nyampah ak tgok expo
haha

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

hahaha..
best kot!

atin : gi genting ah! xpon cosmoworld times square.. hehe

xox Faiqah xox said...

ahahaha~ tp funfair yg ni kecik jer..yg pekan punya..
he..tempat ni sbelah pntai.. so, smbil pergi pntai, pergi funfair..
aktiviti hujung minggu~

☼ ☀ ☁ ☂ ☃