Wednesday, January 12, 2011

Part-Time job?

 Finally, kad National Insurance aii dh sampai.. yeah!MyEm0.Com
Dah lupa terus sebenarnya sal kad ni.. hari tu apply dgn Wani time tengah bankrap gila2..ha3...
konon-kononnya nk cari kerja.. sebab nak bayar duit hall. Oh, kisah sedih kami berdua~MyEm0.Com

Sebab kena ada kad NI baru la bleh nk kerja kat UK ni, so, terpaksa la apply, tunggu laaama gila.
Daripada tengah miskin, sampai kaya, sampai la miskin balik, baru la kad ni sampai..ceitt~

Sebab dah miskin balik skang ni.. -ni semua gara-gara bank bagi 1200 pound duit aii kat University utk second installment (pandai2 je ko bagi semua duit ak.. tengok, sapa yang dah jadi miskin skang??MyEm0.Com) emm...maybe inilah masanya untuk guna kad ajaib ni.

Tapi...macam mana ak nak kerja part time, cakap Inggeris pon x pandai.. lagipun nak tolong buat kerja kat orang, kerja rumah sendiri pon malas nak buat.. adoi, boleh ke ak ni bekerja??
omg, Faiqah terlalu muda untuk bekerja~MyEm0.Com
...oh ye la tu... bila duit dah tinggal satu kupang, ak rasa rela ja kerja angkut batu buat bangunan pon..




hihihi... saya cuma nak elaun saya cepat!

4 comments:

Qarinah Muizzah said...

wuwuuwuu, ak pon ngah bersedih ni. jom keje. wuwuwuwu

Nurul muslimaH said...

eh. cmna hg apply?

CaraLov3 said...

hahaha
pogi la ang cuci pingan mangkuk nuh
klu xdak mangkuk dah.. mangkuk jamban pn jadi la
mna taw keje x smpai seminggu
covert duet mesia da dpt beli banglo sutir

xox Faiqah xox said...

Wani: rasa nk kerja tp xtau kt mana nk start..

Syud: call office dia, n then dia akan hntar borang.. isi borang tu, pastu baru dia akn hntar kad ni.. =)

Atin: senior ak krja cuci jamban jugak (xtau btul ke x).. kaya kot dia skang...ha3

☼ ☀ ☁ ☂ ☃